avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am concesionat la primaria comunei un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am concesionat la primaria comunei un teren din 2013 ...

Buna ziua! Am concesionat de la primaria comunei un teren din 2013 și am construit o casa in care stau și as dori sa devin proprietar pe teren dar in contract scrie “ concesiunea este valabilă pe durata existentei constructiei iar dreptul de redeventa este de 25 ani” Au trecut 9.
Intrebarea mea este ce pot face in acest caz ptr a cumpara acest teren, ce act normativ legifereaza acest drept, daca la vanzarea - cumparaarea terenului din reevaluarea satbilita de primariemi se scade suma achitata ca redeventa !
La cumpărare se scad anii plătiți pentru aceasta concesiune?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2022
Tonybgd, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumparare teren concesionat radooqu radooqu Detin un teren concesionat (apartinand primariei) inca din anul 2000. In ce masura pot cumpara acest teren? Imi permite legea sa fac acest lucru si daca da sub ... (vezi toată discuția)
Teren in concesiune adryanoo_boy adryanoo_boy In anul 2011 am inceput constructia unei case pe un teren concesionat de primaria unei localitati. Pretul concesiunii a fost de 894 lei/an +rata inflatiei , ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)