avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! Am o nelămurire De la 1 iunie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! Am o nelămurire De la 1 iunie pensionarii cu pensie ...

Bună seara!
Am o nelămurire
De la 1 iunie pensionarii cu pensie sub 1500 lei primesc de la stat cei 50 euro pentru 2 luni.
Dacă bunica mea a decedat pe 12.06.2022 are dreptul de a beneficia de 25 euro,adică jumătate din sumă?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Stabilire pensie sot supravietuitor. buna ziua. am rugamintea de a ma lamuri in urmatoarea situatie. ... simonaroxana80 simonaroxana80 Buna ziua. Am rugamintea de a ma lamuri in urmatoarea situatie. Sotul pensionar a decedat in luna iunie. Cum se stabileste pensia de urmas? Intelwg ca o ... (vezi toată discuția)
Cuantum pensie de urmas! tudorache_alyna tudorache_alyna Buna seara! Bunicul meu a decedat de curand, iar pana la data decesului a beneficiat de pensie de stat in cuantum de aprox. 450 lei si pensie agricola de ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare o_palade o_palade Va rog sa ma ajutati intr-o problema mai complicata. Tatal meu este infiat de la varsta de 4 ani. El (din partea mamei care l-a nascut) a mai avut doi frati ... (vezi toată discuția)