avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara! Cum se procedează atunci când sunt mai ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara! Cum se procedează atunci când sunt mai multe executări ...

Buna seara! Cum se procedează atunci când sunt mai multe executări silite pe salariu? Care este ordinea în care se fac popririle și cât se poate opri din salariu? Adică primul venit, primul servit sau cum se procedează ? Se tine cont ca ai alte rate? Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2022
sofiapop, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara. problema mea e legată de executare silită și ... utilizator@ utilizator@ Bună seara. Problema mea e legată de executare silită și anume: eu nu am nici un venit, am executarea silite cu bănci. Nu am nici un imobil pe numele ... (vezi toată discuția)
Abuz? popalucian popalucian Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi in baza unei încheieri facuta de executorul judecatoresc marilenabaiko marilenabaiko În luna februarie 2011 am facut un împrumut la Provident, iar in martie 2012 am ramas fara venit si nu am mai putut achita ratele saptamânale.Azi am ... (vezi toată discuția)