avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara. Problema mea e legată de executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara. Problema mea e legată de executare silită și ...

Bună seara.
Problema mea e legată de executare silită și anume: eu nu am nici un venit, am executarea silite cu bănci. Nu am nici un imobil pe numele meu...dar urmează să încep muncă, deci mi se vor oprii banii pt bănci. Acum dacă eu sunt angajat și devin moștenitor pe imobile, se vor executa și aceastea? Ținând cont că deja mi se rețin bani din salariu mi se va pune sechestru pe casă? Se va scoate imobilul la vânzare? Dar dacă vreau sa cumpăr un imobil? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:25, 3 Februarie 2021
Daca va angajati probabil veti avea poprire de 1/3 sau 1/2 din venitul net (daca sunt mai multe popriri). Daca veti mosteni bunuri imobile, este posibil sa va execute imobiliar. Depinde de valoarea debitelor. Daca aveti executari de 1000 de lei la o banca, 3000 la o banca, 2000 la o banca sa zicem, nu veti fi executa imobiliar (doar daca refuzati efectiv plata in rate sau prin poprire salariala). Daca debitul este peste 10.000 lei, atunci cu siguranta pot incepe executare imobiliara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - explicatie costelmac costelmac buna ziua am un debit restant de 1400 ron si am primit instiintare de executare silita as vrea sa stiu in ce consta executarea silita in bunuri s-au ... (vezi toată discuția)
Executare mobila mnmn mnmn Buna ziua, puteti sa-mi spuneti va rog, care ar fi procedura in cazul unei executari mobile de ~8500 lei, cheltuieli de judecata si taxa de timbru pentru un ... (vezi toată discuția)
Executare silita nuzicacu nuzicacu Sunt aproximativ trei luni jumatate de cand a inaintat Decizia definitiva si irevocabila investita si care se refera la recuperarea unei sume de bani drept ... (vezi toată discuția)