avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... In anul 2012 an incheiat cu BCR un contract de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

In anul 2012 an incheiat cu BCR un contract de economisire-creditare ...

In anul 2012 an incheiat cu BCR un contract de economisire-creditare , banca pentru locuinte, BPL, timp de 5 ani .Anul acesta , la expirarea contractului, incetare de drept, am vrut sa scot banii+ prima de stat de 250 euro pe an. Am constatat ca nu era virata prima de stat pe ultimii 3 ani. Banca a zis ca nu mi poate da, ca este in proces cu curtea de conturi si ca statul nu a mai virat prima de stat, ca nu e vina bancii. Ce pot face in aceasta situatie?Este banca obligata sa imi dea banii? Sa ma adresez Protectiei Consumatorului? Ba mai mult m-a pus sa semnez o conventie de reziliere. ca sunt de acord sa incasez suma fara prima de stat.
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 14:08, 23 Iunie 2022
Bună ziua,

Vă sfătuiesc să luați legătura cu un avocat care să studieze clauzele contractului închieat cu Banca. În funcție de ceea ce se stipulează în contract, acesta vă va putea ghida pe mai departe.

Cu încredere,
Av. Samuel Micula

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca pentru locuinte laurentiuu laurentiuu In anul 2012 an incheiat cu BCR un contract de economisire-creditare , banca pentru locuinte, BPL, timp de 5 ani .Anul acesta , la expirarea contractului, ... (vezi toată discuția)
Cont bcr bpl 2010, comision blocat marr marr In iunie 2010 am deschis un cont de economisire/creditare BCR BPL, cu valoare maxima, unde de-a lungul a cinci ani am depus suma maxima de 1000€/an. Mi se ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez ca sa recuperez prima de stat ce mi se cuvenea conform contractului cu banca pentru locuinte Dragnea Ioan Dragnea Ioan Buna ziua domnilor Ma numesc DRAGNEA IOAN, cu domiciliul in Bucuresti, sectorul 2, str.Glimka nr.7, sc.C, apart. 23, ... (vezi toată discuția)