avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Pot depune o intampinare la recurs personal ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Pot depune o intampinare la recurs personal in calitate ...

Buna ziua!
Pot depune o intampinare la recurs personal in calitate de intimat-reclamamant?
Se depun inca o data inscrisurile care deja sunt la dosarul cauzei?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 19:08, 23 Iunie 2022
Buna ziua, daca sunteti si intimat in recurs puteti depune intampinare. In principiu instanta va comunica aceasta obligatie/posibilitate. Nu e cazul sa redepuneti inscrisuri deja existente, doar faceti referire la ele, eventual indicati fila din dosar unde se gasesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In calitate de intimat TanasescuCristian TanasescuCristian Buna ziua , Am primit acasa o citatie in care scrie : T.C. ( eu ) cu ultimul domiciliu in ... este chemat in aceasta instanta , camera ... , in ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa ma prezint in instanta? eu_craciun eu_craciun Buna ziua, am declarat recurs, a fost primul termen, acum urmeaza al doilea, la primul termen intimatul a depus cerere de amanare pentru a-si angaja avocat, ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de trimitere a unui dosar la instanþa de recurs? badila steluta badila steluta bunaseara! exista un termen limita ca dupa declararea recursului instanta unde s-a depus recursul sa- l innainteze spre instanta de control . am depus ... (vezi toată discuția)