Buna ziua, am declarat recurs, a fost primul termen, acum urmeaza al doilea, la primul termen intimatul a depus cerere de amanare pentru a-si angaja avocat, intrebarea era daca acum trebuie sa ma prezint in instanta sau nu este obligatoriu si o sa depuna paratul intampinare care o sa mi se comunice?
Daca nu trebuie sa ma prezint trebuie sa trimit o cerere pentru jdecata in lipsa?
Multumesc.
Mlutmesc pentru raspuns, o sa trimit cerere pentru judecata in lipsa, intampinarea pe care probabil o sa o depuna paratul o sa mi se comunice?
Mltumesc.
In conformitate cu dispozitiile art. 242 punctul 2 alin. 2 Cod procedura civila "pricina se judecă dacă reclamantul sau pârâtul au cerut în scris judecarea în lipsă." in consecinta trebuie sa formulati o cerere si sa invocati articulul mai sus pentru continuarea procesului si in lipsa dumneavoastra.
Multumesc pentru raspunsuri, am trimis o cerere pentru judecarea in lipsa, vroiam sa stiu daca o sa mi se comunice intampinarea la recurs sau tot o sa trebuiasca sa ma duc sa iau intampinarea de la dosar ca sa formulez un raspuns?
Intampinare
ContSters121210
1.Intampinarea se comunica reclamantului sau e suficienta depunerea la dosar?Care ar fi procedura corecta?
2.Daca prin cererea de chemare in judecata, atat ... (vezi toată discuția)
Recurs?
stanceni
Buna ziua, am castigat in prima instanta o cerere de judecata avand ca obiect pretentii, insa parata a facut recurs, in care am urmatoarele \"cu mentiunea de a ... (vezi toată discuția)