avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, as dori daca se poate sa ma lamuriti in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, as dori daca se poate sa ma lamuriti in doua privinte: ...

Buna ziua, as dori daca se poate sa ma lamuriti in doua privinte:
1) Un politist judecat pentru luare de mita, 2 acte materiale( flagrant cu 600 de lei si un jambon) este incadrat la concurs de infractiuni..cele doua fapte petrecandu-se la un interval de2-3 luni.
Ar putea solicita schimbarea incadrarii in forma continuata sau pt a doua fapta i obtinerea de bunuri necuvenite? Va rog mult sa ma ajutati si sa-mi explicati cum ar fi mai bine sa procedeze!
2) Aceeeasi persoana mai are disjuns un dosar pt decontarea tichetelor de vacanta. Daca fapta este savarsita inainte de a se da hotararea din primul dosar relatat mai sus iar in cazul aceluia se va da o pedeapsa cu suspendare si in cazul al doilea va fi gasit vinovat, risca sa faca pedeapsa cu executare?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Conducere cu permis suspendat si flagrant annaanna annaanna Buna ziua Pot primi pedeapsa cu suspendare in cazul in care sunt cercetat pentru conducere cu permisul supendat si flagrant pentru dare de mita unui ... (vezi toată discuția)
Dna are competenta sa claseze dosarul in privinta altor infractiuni decat cele de coruptie? eusaisapte eusaisapte DNA are competenta sa claseze dosarul in privinta altor infractiuni decat cele de coruptie? Mi-a fost clasat un dosar si cu privire la alte fapte decat cele ... (vezi toată discuția)