avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot solicita formularul E 301 online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot solicita formularul E 301 online

Cum pot solicita formularul E 301 online
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:48, 27 Iunie 2022
Formularul U1 sau E301 certifică perioadele de asigurare care vor fi luate în considerare pentru acordarea prestaţiilor de şomaj.

contactaţi AJOFM-ul in raza careia doriţi să depuneţi cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul e301 jan200one jan200one sunt in concediu fara plata 1 an si as vrea sa obtin formularul e 301 pt in belgia . Ce pasi trebuie sa urmez pt a obtine formularul eu momentan fiind pe ... (vezi toată discuția)
Formularul u1 stefania_pantea stefania_pantea Buna seara, am aflat de la colegii de munca de alta nationalitate ca ei beneficiaza de somaj prin obtinerea formularului u1. As dori sa stiu daca este adevarat ... (vezi toată discuția)
Obtinerea formularului e301 Refdy Refdy Tatal meu locuieste in Spania si are nevoie de formularul E301 pentru a obtine o indemnizatie. Problema consta in faptul ca el nu poate sa vina in tara, drept ... (vezi toată discuția)