avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incetare contract arenda la termen. Buna ziua, In luna ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incetare contract arenda la termen. Buna ziua, In luna august ...

Incetare contract arenda la termen.
Buna ziua,
In luna august 2022, inceteaza un contract de arenda la termen. Arendasul a fost notificat in scris in 2021 (cu un an inainte de incetare) ca nu dorim prelungirea contractului dupa acest termen.
Deoarece arendasul este greu abordabil, doresc sa stiu daca exista o procedura de predare a terenului de catre acesta la incetarea contractului.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cumparare teren arendat giorgio_2013 giorgio_2013 Buna ziua, doresc sa achizitionez un teren arabil care a fost arendat pe o perioada de 6 ani (martie 2007 - martie 2013). Conform contractului in lipsa unor ... (vezi toată discuția)
Clauza contract arendare trasnitu mihaela trasnitu mihaela Buna ziua! Mama mea a decedat si are un contract de arendare pana in 2022. la cap. Incetarea contractului sunt stipulate : Contractul inceteaza de drept ... (vezi toată discuția)
Contractul de arenda dodo2009 dodo2009 Buna ziua Eu am mostenit un teren (am certificatul de mostenitor), pe care bunica il avea dat in arenda de mai multi ani. Ultima prelungire a contractului s-a ... (vezi toată discuția)