avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acordarea de masuri compensatorii Conform Legii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acordarea de masuri compensatorii Conform Legii 165/2013, art.21, ...

Acordarea de masuri compensatorii
Conform Legii 165/2013, art.21, pct. 6 si 7 reconstituirea dreptului de proprietate se face pe vechiul amplasament.
Daca nu se poate face trebuiesc acordate masuri compensatorii.
Daca terenul a fost arabil cind a fost confiscat si acum este intravilan si nu poate fi restituit, compensarea se face conform grilei notariale pentru terenul arabil sau pentru terenul intravilan?
Legal cred ca trebuie facuta compensarea pentru terenul intravilan pentru ca reconstituirea ar fi trabuit facuta pe vechiul amplasament, pe terenul intravilan.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Am primit decizia de la anrp in luna martie. calculul este facut ... crmnradu crmnradu Am primit decizia de la ANRP in luna martie. Calculul este facut pe legea veche. Am ridicat o transa (anuala din cele 5). Mai pot contesta si solicita ... (vezi toată discuția)
Completare dispozitiv sentinta civila vidoqc vidoqc In 1992 am obtinut o sentinta civila, care nu cuprinde un dispozitiv clar, conform considerentelor si cererii depuse initial. Este vorba de 1,74 ha teren in ... (vezi toată discuția)
Localizare teren !! ContSters210520 ContSters210520 Buna ziua ! Detinem un act de vanzare cumparare teren [b]in mereaua [/b]satului, din 1925. La colectivizare terenul a fost luat de GAC fara ca titularul sa se ... (vezi toată discuția)