avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua, un coleg a adus certificat medical nesemnat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua, un coleg a adus certificat medical nesemnat de el ...

buna ziua,
un coleg a adus certificat medical nesemnat de el si fara data primirii, jos dreapta.....medicul care i-a dat-o a zis ca asta nu e treaba lui, ca pacientul sa semneze si sa scrie data primirii....e corect? atunci pt. ce mai este rubrica respectiva?

Alte discuții în legătură

Concediu medical accident de munca dboariu dboariu caz concret: o persoana este adusa de urgenta la spital; declara ca accidentul s-a intamplat in timpul muncii, dar sefa sectiei refuza sa elibereze ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa-mi recuperez banii de la o clinica stomatologica? kindness kindness Costuri enorme, lucrari dentare de proasta calitate, am achitat ffff multi bani fara o evaluare prealabila sau un deviz facut inainte de a achita 1100 E, suma ... (vezi toată discuția)
Filmare cu camera ascunsa in cabinet medical heathcliff heathcliff Buna seara. Incep sumar prin a va prezenta situatia intampinata de mine si iubita mea, impotriva medicului ei de familie. De la bun inceput mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)