avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua,urmează sa îmi depun dosarul de șomaj ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua,urmează sa îmi depun dosarul de șomaj deoarece ...

Bună ziua,urmează sa îmi depun dosarul de șomaj deoarece punctul de lucru unde lucram si-a închis activitatea.Aveti idee de ce adeverințe am nevoie pt somaj.Mentionez ca am lucrat 2014-2015 apoi 2015-2019 2019-2021 am fost în ccc 2021-2022

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vă rog frumos dacă mă puteți ajuta și pe mine ... AntonesiDaniela AntonesiDaniela Bună ziua. Vă rog frumos dacă mă puteți ajuta și pe mine cu un raspuns la situația urmatoare: Am fost în ccc timp de 2ani după care am fost angajată ... (vezi toată discuția)
Insarcinata dupa ccc Madaaa Madaaa Buna ziua, Inainte de a ramane insarcinata nu mai lucram insa am beneficiat de CCC pentru ca am realizat venituri supuse impozitului într-o perioadă de 12 ... (vezi toată discuția)
Acte ccc 2 Madaaa Madaaa Buna ziua, Inainte de a ramane insarcinata nu mai lucram insa am beneficiat de CCC pentru ca am realizat venituri supuse impozitului într-o perioadă de ... (vezi toată discuția)