avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insarcinata dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insarcinata dupa CCC

Buna ziua,

Inainte de a ramane insarcinata nu mai lucram insa am beneficiat de CCC pentru ca am realizat venituri supuse impozitului într-o perioadă de 12 luni din ultimii 2 ani dinaintea nașterii.
Primul copil are 1 an si 8 luni iar eu urmeaza sa nasc in decembrie 2021 iar, deci baiatul va implini varsta de 2 ani in martie 2022.
In aceasta situatie, ce acte trebuie sa depun la dosarul pt CCC2 tinand cont ca acum nu mai am dovada venitului realizat de la angajator (adeverinta) ?
Sau ce cer si cui ma adresez ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:48, 29 Noiembrie 2021
La angajator: Cerere de prelungire a duratei CCC, copie certificat naștere.

Pentru Primarie/AJPIS întrebați la ei.
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte ccc 2 Madaaa Madaaa Buna ziua, Inainte de a ramane insarcinata nu mai lucram insa am beneficiat de CCC pentru ca am realizat venituri supuse impozitului într-o perioadă de ... (vezi toată discuția)
Insarcinata dupa icc Madaaa Madaaa Buna ziua! Am urmatoarea speță: inainte de a ramane insarcinata nu mai lucram insa am beneficiat de ICC pentru ca am realizat venituri supuse impozitului ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de creștere a copilului Alex.Larisa Alex.Larisa Bună seara. Am și eu o nelămurire. Băiețelul meu a împlinit vârsta de doi ani în martie, iar pana în februarie am beneficiat de indemnizație de ... (vezi toată discuția)