Bună seara. Am și eu o nelămurire. Băiețelul meu a împlinit vârsta de doi ani în martie, iar pana în februarie am beneficiat de indemnizație de creștere a copilului ca urmare a studiilor universitare. Menționez ca după ce a împlinit el doi ani, nu m-am angajat datorita faptului ca nu aveam cu cine să-l las. În prezent sunt însărcinată în 35 de săptămâni, urmând sa nasc în trei săptămâni. As dori sa știu și eu dacă pot beneficia de indemnizație de creștere a copilului pentru bebe doi, ținând cont ca am beneficiat în perioada martie 2015-februarie 2017 de indemnizație pentru primul copil. De asemenea, dacă pot sa iau indemnizație, as dori sa știu ce acte îmi trebuie pentru dosar.
Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
O seara frumoasa
Perioada eligibila pentru CCC2 va fi decembrie 2015 - noiembrie 2017
Perioada luata in considerare : decembrie 2015 - februarie 2017 .. adica , aveti 15 luni acoperite.
In speta, veti beneficia de indemnizatie si pentru cel de-al doilea copil.
Acte necesare :
- cerere
- copia actului de identitate al solicitantului;
- certificatul de nastere al copilului pentru care se solicita dreptul;
- livretul de familie;
- adeverinta eliberata de de AJPIS pentru perioada CCC1
etc.
Perioada eligibila pentru CCC2 va fi decembrie 2015 - noiembrie 2017
Perioada luata in considerare : decembrie 2015 - februarie 2017 .. adica , aveti 15 luni acoperite.
In speta, veti beneficia de indemnizatie si pentru cel de-al doilea copil.
Acte necesare :
- cerere
- copia actului de identitate al solicitantului;
- certificatul de nastere al copilului pentru care se solicita dreptul;
- livretul de familie;
- adeverinta eliberata de de AJPIS pentru perioada CCC1
etc.
Mulțumesc frumos. O ultima întrebare dacă se mai poate. Dacă locuiesc în sectorul 2 București pot sa iau adeverinta de la AJPIS București după strada Ion Campineanu sau se ridica din alta parte?
Indemnizatie!
MaziluG
Buna seara ! Am si eu o intrebare, Am nascut in aprilie 2014 si am beneficiat de concediu crestere copil si indemnizatie pana in martie 2016, in martie am ... (vezi toată discuția)