avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum prelungim concediul de crestere al copilului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum prelungim concediul de crestere al copilului pentru următorul copil?

Bună ziua! Sunt în concediu de creste al copilului , el va face 2 ani pe 5 septembrie 2025 .
Acum sunt însărcinată urmează sa nasc începând cu 20 august 2025.
Întrebarea mea este dacă ma încadrez și la cel de al 2lea copil ? Și dacă da , ce documente voi avea nevoie? Trebuie luat concediu medical ? Va mulțumesc mult
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
David1995, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:39, 17 Ianuarie 2025
Tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC?
Nu

El nu este angajat.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
In aceste conditii , veti trece din CCC1 in CCC2 .

Va mai trebuie doar adeverinta de la AJPIS cu primul CCC1.
In aceste conditii , veti trece din CCC1 in CCC2 .

Va mai trebuie doar adeverinta de la AJPIS cu primul CCC1.
Am citit aici pe forum ,dar sunt răspunsuri vechi de prin 2013 2015...cum ca ar fi nevoie de făcut o cerere către angajator pentru prelungirea suspendarii contractului individual ,apoi cu decizia și copia de certificat la primarie
Sa înțeleg ca în 2025 nu va mai fi nevoie nu? Decât de ce a.ti spus dumneavoastră?
Va mulțumesc foarte mult , aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră, în aceasi situație e și sora mea acum...a născut pe 25 decembrie 2024 și pe 7 ianuarie 2025 a făcut copilul 2 ani...o pun sa ia iar concediu medical

Alte discuții în legătură

Plata concediului postnatal ramqby ramqby Buna seara si La multi ani!! Va rog sa-mi spuneti cati bani voi lua fiind in concediu postnatal,daca in ultimele 12 luni venitul meu a fost de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt în ccc și sunt însărcinată primul copil ... Ptk1 Ptk1 Bună ziua! Sunt în CCC și sunt însărcinată primul copil împlinește 2 ani pe 15 iulie 2021 iar eu voi naște pe 25 iunie 2021 Trebuie sa duc ceva la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil studenta la a doua sarcina maryussimi maryussimi Buna ziua,sotia mea a nascut pe 8.01.2016 un baiat,momentan beneficiaza de indemnizatia de crestere copil pana in 08.01.2018,acum este din nou ... (vezi toată discuția)