avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua, comercializam produse (bauturi de orez, ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua, comercializam produse (bauturi de orez, soia, ovaz ...


Buna ziua,
comercializam produse (bauturi de orez, soia, ovaz ; drink-uri, milkshake-uri si bauturi Starbucks), cu incadrarile NC 22029911; 22029915; 22029995; 22029999_din plaja 2202, care potrivit OPANAF 12/2022 cu modificarile ulterioare, sunt incadrate la grupa 4 ,,Produse minerale (apa minerala naturala, nisip si pietris).

In opinia dvs. este corecta incadrarea acestor produse la aceasta grupa ,,Produse minerale (apa minerala naturala, nisip si pietris)?

Pot fi considerate aceste produse (bauturi de orez, soia, ovaz ; drink-uri, milkshake-uri si bauturi Starbucks) ca fiind produse cu risc fiscal ridicat?

In caz afirmativ ar trebui sa declaram si transportul.
Noi am inteles ca pentru fiecare transport(camion) care contine produse considerate cu risc fiscal ridicat va fi necesar codul UIT.
Cum ar trebui sa declaram transportul in cazul in care intr-un camion vom transporta produse (obisnuite si/sau cu risc fiscal ridicat) catre mai multi clienti?
Este suficient un cod UIT pe camion?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicoletabiomania , utilizator 13:00, 19 August 2022
Buna ziua,
Ati primit vreun raspuns la intrebarea dvs.? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este e-factura? eduard56463 eduard56463 ce este e factura? am un pfa si folosesc o aplicatie de emitere facturi simpla, imi trebuie obligatoriu e factura? (vezi toată discuția)
Produse cu risc fiscal ridicat comercializate în relaţia b2b nicoletabiomania nicoletabiomania Buna ziua, As avea nevoie de o informatie privind produsele cu risc fiscal. Concret daca urmatoarele coduri fac parte din lista de Produse cu risc fiscal ... (vezi toată discuția)
Apa facturata cu 24 % Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O firma are contract de abonament livrare apa la cutie si bidoane. Primeste factura cu cota tva 24%. Justificarea firmei prestatoare este ca pe factura ... (vezi toată discuția)