avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara. Am următoarea problema: locuiesc la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara. Am următoarea problema: locuiesc la curte (suntem ...

Bună seara. Am următoarea problema: locuiesc la curte ( suntem 3 apartamente în curte , vecina din fata care are zidul casei în strada, eu în spatele ei și un vecin deasupra mea) . Pe strada nu sunt locuri de parcare de la primărie ( este o strada destul de îngustă cu trotuare f mici pe ambele parti) . În dreptul casei ( curtii) este loc ....ca sa zic asa pentru o singura masina. Vecina din fata zice ca este locul ei și ca numai ea are dreptul sa parcheze acolo.( ca este pe trotuar la geamul ei) Eu i-am propus sa parcam prin rotație dar nu vrea. Are temei legal ce zice ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:46, 30 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nimeni nu poate parca, mai ales pe trotuar, e interzis. Luati legatura cu primaria, pentru o solutie.
Terenul din dreptul casei apartine domeniului public,respectiv nimeni-fara acordul autoritatii publice locale nu poate ocupa acel teren

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu parcarea aaaalexandra aaaalexandra seara. De cele mai multe ori nu gasim loc de parcare decat in spatele blocului din fata. Acesta are gradina doar in fata. In spate exista o cale de acces ca o ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata casei in cazul unei strazi pe care parcarile nu sunt delimitate marya86 marya86 Buna ziua, As avea o intrebare legata de parcarea in fata casei mele. Locuim pe o strada ingusta, pe partea pe care locuim noi exista trotuar, dar casele nu ... (vezi toată discuția)
Multdiscutata parcare a masinilor Gabrielro22 Gabrielro22 Buna, locuiesc in Sibiu pe o strada cu sens unic de 3,38m latime partea carosabila si 1m si ceva trotuarele. Exista o hotarare a Consiliului local din 2001 cum ... (vezi toată discuția)