avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Ce trebuie să fac pentru actualizarea adresei în ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Ce trebuie să fac pentru actualizarea adresei în sistemul VIES?

Sunt PFA neplătitor de TVA de peste 10 ani și prestez servicii pentru o firmă din Spania plătitoare de TVA. Am un cod de TVA intracomunitar pe care îl folosesc pe facturile emise acestei firme. Tocmai mi-am schimbat sediul social iar nelămurierea mea este ce trebuie să fac pentru actualizarea adresei în sistemul VIES și preschimbarea certificatului de înregistrare în scopuri de TVA (pe care este trecută adresa veche).
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor de tva completare si depunere declaratie anaf 390 vies valicos valicos Buna ziua, Am o nelamurire referitoare la depunerea declaratiei ANAF 390 VIES: \"Declaraţie recapitulativă privind livrările/achiziţiile/prestările ... (vezi toată discuția)
Pfa - prestari servicii intracomunitare marcelilie marcelilie Buna ziua Sunt PFA înregistrat la normă de venit: 104 prestari de servicii informatice, neplătitor de TVA, si prestez servicii pentru o firma din Spania ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar sorion61 sorion61 Vreau sa infiintezt o firma de consultanta IT si sa ofer consultanta IT unei firme din Germania. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor sau neplatitor de ... (vezi toată discuția)