avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua am o întrebare sa făcut o plată din ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua am o întrebare sa făcut o plată din greșeală ...

Bună ziua am o întrebare sa făcut o plată din greșeală către Telekom,.. Acum fiind client Orange România Communications am solicitat în scris către Telekom restituirea sumei de 639 lei. am trimis chitanțele cum sa efectuat plata. Am primit un răspuns sec că plata se procesează în 30 de zile, termenul este aproape terminat și nu mi sau virat banii înapoi, ce mă sfătuiți?

Alte discuții în legătură

Cum mă pot apăra de compania de recuperare kredyt incaso, care ... Andri474 Andri474 Cum mă pot apăra de compania de recuperare Kredyt Incaso, care a înregistrat o creanță despre care nu am fost notificat de fostul cedent? Aparent, în ... (vezi toată discuția)
Va supun atentiei urmatoarea situatie: am fost client telekom ... florin_27 florin_27 Va supun atentiei urmatoarea situatie: am fost client Telekom si odata cu preluarea acestora de catre cei de la Orange,am devenit client orange..astfel,in ... (vezi toată discuția)
Arhiva romtelecom Martin Ioan Martin Ioan Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc! (vezi toată discuția)