avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Locuiesc la parterul unui bloc cu 2 etaje ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Locuiesc la parterul unui bloc cu 2 etaje si 6 apartamete. ...

Buna ziua! Locuiesc la parterul unui bloc cu 2 etaje si 6 apartamete. Un vecin a inchis la parter un spatiu pe casa scarii in fata usii mele ,lucruri nefolositoare si mucegaite ,i-am cerut sa elibereze acel loc fiind un spatiu comun si nu doreste acest lucru, la fel a inchis spatiul destinat tevilor si scurgerilor de la subsol. Va rog sa ma indrumati carui organ abilitat ma pot adresa pentru a rezolva acest lucru pe cale legala. Mentionez ca nu detinem asociatie de proprietari.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:20, 2 Iulie 2022
"Organul" este instanța.

Sesizati oficial directia corp control din primarie si ISU care nu permit ocuparea partii comune din condominii,
depozitarea de bunuri personale cu risc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subsol tehnic: boxe A.M.R. A.M.R. Buna ziua, Subsolul tehnic e compartimentat in niste camere mari. In ce conditii se pot ([i]daca[/i] se pot) pune usi, neincuiate, acestor spatii ... (vezi toată discuția)
La subsolul blocului prin intelegere intre locatari sunt boxe, ... maria1956 maria1956 La subsolul blocului prin intelegere intre locatari sunt boxe, utilizate drept loc de depozitare..Prin constructia blocului la subsol in spatiul de sub ... (vezi toată discuția)
Chirie boxa EllaEla EllaEla Buna ziua! Pe scara unde locuim, cativa vecini, ne-am facut boxe la subsolul blocului. in spatiile gata prevazute pt asa ceva (doar am montat usa). De curand ... (vezi toată discuția)