avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratii fara dovezi si consecinte care decurg...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratii fara dovezi si consecinte care decurg...

Buna ziua. Sa zicem ca vreau sa depun o reclamatie la comisia de abuzuri a Parlamentului si in acea reclamatie pomenesc despre situatii care aduc atingere d.p.d.v moral unor persoane, chiar daca situatiile cu pricina sunt reale. Cu mentiunea ca nu am dovezi in sprijinul sustinerii acelor situatii! In ce masura pot fi actionat in justitie de persoanele cu pricina ca urmare a celor declarate(?), totusi la o comisie de abuzuri. In definitiv se pune problema convingerii comisiei ca informatiile sunt credibile, moment din care acestea ar trebui sa fie date unei institutii abilitate pentru a ancheta. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2022
ionel-s, utilizator

Alte discuții în legătură

Acuzata pe nedrept Viviana-Ramona Viviana-Ramona Buna,lucrez de aprox 4ani la o firma de confectii huse pt masini si in ultimul timp ma confrunt cu mai multe acuzatii de furt din partea unei femei rauvoitoare ... (vezi toată discuția)
Recrutarea unei persoane pentru prostitutie evelin ivan evelin ivan Buna ziua, Fiica mea a plecat de acasa lasand un bilet in care spune ca iubeste un baiat si se casatoreste cu el, afland ulterior ca acel baiat are un renume ... (vezi toată discuția)
Filmare Gia22 Gia22 Buna ziua. Va scriu in legatura cu o problema mai delicata. Iubitul meu m-a filmat in timp ce noi intretineam relatii sexuale. Nu am stiut lucrul asta. Dupa o ... (vezi toată discuția)