avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți dacă - în afară ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți dacă - în afară de dovada ...

Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți dacă - în afară de dovada instruirii pe SSM existentă în fișa de instruire - mai este nevoie și de întocmirea unui proces-verbal (format letric) în care să se amintească tematica parcursă la instruire, numele și semnăturile celor instruiți și a celor care au instruit.
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Viorel Protelco , utilizator 08:17, 5 Iulie 2022
Nu este obligatoriu, dar este practic sa existe pentru a se evidentia participarea la instruire pe grupe de lucratori.
Programul anual de instruire aprobat de angajator este documentul care sta la baza tematicii de instruire. Semnaturile din fisa individuala de instruire care se tine de catre conducatorul locului de munca sunt obligatorii.
Rezultatul testarilor la instruirile ssm se pastreaza la persoana care a facut testarea.
Vă multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, trebuie să actualizăm procedura ssm în ancom și ... niculaedutu niculaedutu Bună ziua, Trebuie să actualizăm procedura SSM în ANCOM și vă rog dacă se poate să-mi răspundeți la următoarele întrebări: 1. Se derulează ... (vezi toată discuția)
Completare iper fise ssm 10188 10188 Buna ziua, Sunt serviciu extern la o companie cu cca 600 salariati. Completarea in fisele de SSM a instruirii periodice ar trebui facuta de conducatorii ... (vezi toată discuția)
Instruiri ssm 10188 10188 Buna ziua, Hg 1425/2006 prevede ca dupa cele 3 faze de instruire sa se consemneze in fisele de instruire efectuarea acestora. Mai este obligatorie si ... (vezi toată discuția)