avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumpărat o mașină fără talon,doar cu dovada ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumpărat o mașină fără talon,doar cu dovada și anexa ...

Am cumpărat o mașină fără talon,doar cu dovada și anexa că sau făcut toate remedierile. Mașina a fost vândută de proprietar către x ,care nu a înmatriculata și ia fost reținut talonul,mai departe x ia vândut mașina lui y și acesta la rândul lui doar a remediat problema la rar dar nu a înmatriculato. Eu am primit fiscalul de la y ,cartea mașini, dovada care atestă toate remedierile și anexa la talon. Eu nu pot inmatricula mașina, am vb și cu fiul proprietarului ,deoarece proprietarul este decedat. Ce as putea sa fac sa pot inmatricula mașina. Ce as putea sa fac eu sau fiul proprietarului sa rezolvam problema? Am fost la 7 birouri competente sau fiecare au spus cu totul altceva și nimic nu a mers.. va rog ajutati-ma ! Scuzați gramatica .
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2022
Szilagyi1983, utilizator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto AndreiLT AndreiLT Buna seara, nu stiu cum sa zic daca este o problema sau nu. Am cumparat o masina si nu am facut act de vanzare cumparare intre mine si persoana de la care am ... (vezi toată discuția)
Talon autoturism retinut .nu sunt proprietar .helpp ContSters381991 ContSters381991 Buna seara , am achizitionat un autoturism in anul 2014 de la o persoana din apropierea orasului meu .Domnul de la care am cumparat masina lucreaza la o firma ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto RazvanLinux RazvanLinux Buna ziua, am cumparat o masina recent acu 2 saptamani, am facut contract vanzare/cumparare mi-am dat proprietarul fiscalu, am adaugat masina la fiscal am ... (vezi toată discuția)