avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Deși am un contract valabil până la data de 15 ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Deși am un contract valabil până la data de 15 septembrie ...

Deși am un contract valabil până la data de 15 septembrie 2022 la ENEL ENERGIE S.A., factura care am primit-o nu respectă clauzele contractuale. La convorbirea telefonică care am avut-o cu un reprezentant ENEL, mi-a spus că întrucât consumul mediu lunar pentru anul 2021 a fost calculat la valoarea de 334 kw, calculul facturii se face conform OUG 27/2022. Întrebarea mea este că această OUG 27/2022 anulează contractul valabil încheiat cu ENEL? Menționez un paragraf din contract ,,Pe toată perioada de valabilitate a condiţiilor economice, Furnizorul va suporta integral costurile dezechilibrelor.'' Vă multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul consum mediu lunar 2021 energie electrica eronat bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, am urmatoarea speta, referitor la calcului consumului mediu de energie electrica, pentru anul 2021, pentru un loc de consum (implicit a pretului ... (vezi toată discuția)
Oug 27/2022 buna ziua, am primit mail de la enel ca beneficiez ... gi-jane2 gi-jane2 oug 27/2022 Buna ziua, am primit mail de la enel ca beneficiez de plafonare. Problema e ca se ia perioada de referinta consumul mediu pe 2021 cand nu s-a ... (vezi toată discuția)
In contextul aplicarii oug 27/2022 , avand un consum de peste ... dannicolaierusu@gmail.com dannicolaierusu@gmail.com In contextul aplicarii OUG 27/2022 , avand un consum de peste 300KW, pe factura de curent apare o pozitie-aplicare OUG 27/2022 in care sunt facturati din nou ... (vezi toată discuția)