avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Este necesară hotărârea de divorț pentru ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Este necesară hotărârea de divorț pentru eliberarea unui ...

Este necesară hotărârea de divorț pentru eliberarea unui nou act de identitate ? Menționez ca persoana in cauza a revenit la numele anterior de căsătorie. Dacă este necesar, de unde se poate lua acest act si in cât timp se eliberează ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:30, 4 Iulie 2022
buna seara, este necesara. Hotararea se obtine de la instanta care a pronuntat-o indicand numarul de dosar, se obtine pe loc sau in cateva zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare divort SICLING SICLING Va rog, sfatuiti-ma cum sa fac: fratele meu, care nu este in tara in acest moment, urmeaza sa se casatoreasca. Am inteles ca este nevoie ca la starea civila sa ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat, probleme la reinnoire Corina_1975 Corina_1975 Buna seara, Am constatat ca mi-a expirat buletinul. Problema mea este ca sunt in proces de divort ( faza apel) si nu-mi pot schimba buletinul cu numele ... (vezi toată discuția)
Folosirea numelui abuziv iulianaurel iulianaurel sotia a parasit domiciliul(habar n-am unde e)...as putea deschide o actiune in instanta cu motivul:folosirea abuziva(fara acordul meu de a mai purta numele de ... (vezi toată discuția)