avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cat timp durează ancheta în cazul accidentelor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cat timp durează ancheta în cazul accidentelor rutiere? Bună seara.Cunoștința mea,care a provocat accidentul, a fost ...

Bună seara.Cunoștința mea,care a provocat accidentul, a fost testata cu etilotestul, rezultat 0,09mg în aerul expirat, a fost dusa la spital pentru recoltare sânge, Cum poate sa afle rezultatul? A sunat la spital, și i s a spus ca rezultatul este bun,dar nu i-l poate comunica. Doar politia. Respectivul consumase în seara precedenta alcool, pana la ora 23.Accidentul a fost a doua zi, la ora 12.
Exista un termen în care politia trebuie sa ii comunice rezultatul? Deocamdată nu are nici un proces verbal, nimic... Doar permisul reținut. Poate trimite o solicitare scrisa, ceva? Accidentul a fost în alta localitate, la 400 km distanta.

Cel mai recent răspuns: mimi88 , utilizator 15:53, 26 Iulie 2022
Buna ziua.Intre timp, a aflat de la procuratura ca rezultatul la sange este negativ(alcoolemie 0), si i s-a spus ca poate face o cerere pentru dovada de circulatie,pana la terminarea cercetarii penale(depasire pe linia continua, soldata cu pagube materiale si o posibila victima).Deci, a inceput depasirea unui autocar, pe linie intrerupta, nu cunostea drumul,avea viteza mica fiindca mersese mult in spatele autocarului ,a intrat in coliziune cu o masina ce venea pe sensul opus.Initial, nimeni nu avea nimic, apoi o domnisoara a spus ca o doare capul.A solicitat ambulanta, La insistentetele ei, a fost dusa la spital pentru investigatii.A doua zi a plecat din spital.De la procuratura i s-a spus sa faca cerere pentru dovada ,deoarece fata are termen 3 luni, sa dea declaratie.Stiti ce fel de cerere (model) trebuie facuta, si catre cine.La telefon nu a fost lamurit si accidentul s-a produs in alt judet.

Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2022
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

0.42mg alcool in aerul expirat. ruxandrapl ruxandrapl Buna ziua, Aseara un prieten a fost oprit de politie si testat cu etilotestul, in aerul expirat i-a iesit o alcoolemie de 0.42 mg, apoi a fost dus la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu alcoolul anissia anissia in seara zilei de 27.07.2008 ginerele meu s-a suit la volan si a condus masina dupa ce a consumat bauturi alcoolice respectiv o bere si 50 g de tuica.mergand ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice RobertBenghia RobertBenghia Buna ziua! Astazi, 28.05.2017, am fost oprit dimineata la ora 2 de un echipaj de politie si testat cu aparatul etilotest. Am avut o concentratie 0,72. Am fost ... (vezi toată discuția)