avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Probleme cu parola
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Probleme cu parola

Buna ziua,
ma numesc Georgiana si am si eu ceva probleme,nu mai pot sa ma loghez deoarece am uitat parola,am solicitat o noua parola dar nici cu aceea nu ma lasa,am incercat sa-mi fac un nou profil,dar imi spune k deja "exist" .
Poate ma puteti ajuta userul meu este olliviette2000,adresa de mail olliviette2000@yahoo.com.Mi-as dori sa am posibilitatea sa imi aleg eu parola,daca se poate.
Va multumesc anticipat.
Georgiana Tone

Alte discuții în legătură

Problema urgenta pentru admini sau moderatori uwritetherules uwritetherules buna seara. am o problema. in urma cu ceva timp m-am inregistrat aici cu un alt user pe alt e-mail. am incercat sa ma loghez dar nu mai tin minte parola ... (vezi toată discuția)
Atribuire parola tamporara?! Alina Cassandra Dobre Alina Cassandra Dobre Astazi am primit un asemenea mail in care mi se atribuia o parola temporara, desi nu am cerut-o. Este normal?!?! (vezi toată discuția)
Accesul la contul yahoo imi este efectiv refuzat meriadoc meriadoc Am un cont de mail pe yahoo pe care nu l-am mai accesat de ceva vreme. Intre timp am schimbat calculatorul iar acum sunt in situatia de a nu putea sa imi ... (vezi toată discuția)