avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA Pictura Handmade Buna ziua doresc sa îmi deschid ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA Pictura Handmade Buna ziua doresc sa îmi deschid un PFA cu produse handmade ( ...

Buna ziua doresc sa îmi deschid un PFA cu produse handmade ( căni ,pahare, tablouri , portofele, agendă , ceasuri de perete, cutii de bijuterii , cercei și lanț cu pandantiv , haine, produse din lemn decorative toate pictate )
Pot sa deschid fara a avea o diplomă în arte sau trebuie sa deschid sub alta formă ( ex. SRL) ? Și dacă de poate pe PFA ce coduri caen ar trebui sa folosesc ?

Alte discuții în legătură

Infintare ii artghift artghift sunt absolvent arte plastice si doresc sa infiintez o intreprindere individuala ca sa pot participa la targuri, creez tot felul de obiecte cadou ex, cutii, ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Handmade gabeluta gabeluta Buna ziua, confectionez diverse produse decorative: perne, paturi, rame decorate, mici bijuterii handmade; as dori sa le comercializez, sa deschid un mic ... (vezi toată discuția)