avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii infiintare SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii infiintare SRL-D

Doresc sa infintez un srl-d. Activitatiile ce le urmaresc sunt: producerea de haine si bijuteri handmade, vanzarea obiectelor decorative ,tablouri si mobilier second hand, restaurarea de mobilier second hand. Desfacerea va fi printr-un magazin online si la targuri. In viitor doresc sa deschid o cafenea unde se pot vedea si achizitiona marfurile expuse anterior. As dori sa primesc un raspuns referitor la codurile caen potrivite pt aceasta activitate. A doua intrebare ar fi daca sunt eligibila pentru ajutorul financiar nerambursabil de pana la 10000 euro. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Daniela Sogor , Consultant asigurari 22:03, 6 Martie 2015
Nu ai voie sa treci mai mult de 5 coduri CAEN intr-un SRL-D. Va trebui sa te hotarasti la ce activitati te rezumi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pfa pictura handmade buna ziua doresc sa îmi deschid un pfa cu produse handmade ( ... CioraAna CioraAna Buna ziua doresc sa îmi deschid un PFA cu produse handmade ( căni ,pahare, tablouri , portofele, agendă , ceasuri de perete, cutii de bijuterii , cercei și ... (vezi toată discuția)
Coduri caen vanzare produse handmade alisamon alisamon Doresc sa deschid un magazin in care sa vand exclusiv obiecte handmade .Aici ma refer la bijuterii, obiecte de decor , mobilier, haine , posete etc .Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Trecere de la pfa la ii Roxie Roxie Am un PFA cu un singur cod caen si doresc sa mai adaug coduri caen care sa imi permita sa comercializez atat la targuri/festivaluri cat si online ceea ce ... (vezi toată discuția)