avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri CAEN vanzare produse handmade
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri CAEN vanzare produse handmade

Doresc sa deschid un magazin in care sa vand exclusiv obiecte handmade .Aici ma refer la bijuterii, obiecte de decor , mobilier, haine , posete etc .Va rog sa ma ajutati sa aleg corect codul CAEN potrivit.Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:04, 23 Aprilie 2012
Banuiesc ca nu dvs. le faceti - in acest caz in opinia mea vi s-ar potrivi codul CAEN 4779 - Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine, este codul CAEN potrivit consignatiilor.
Multumesc .O parte vor fi chiar productie proprie, iar o alta parte, mult mai mare, preluate in sistem de consignatie de la alti producatori.In acelasi tip doresc sa vand si de pe site-ul propriu si sa particip la targuri , evenimente, poate chiar internationale.
Va multumesc anticipat pentru raspuns .
Deja vorbiti de productie...

Poate va rezumati doar la bijuterii, dar nu din metale pretioase sau cu pietre pretioase si atunci puneti si CAEN 3213 - Fabricarea imitatiilor de bijuterii si articole similare.
Iar restul produselor sa le preluati in regim de consignatie de la alte persoane, fizice sau juridice.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)
Conditii infiintare srl-d Andreea0005 Andreea0005 Doresc sa infintez un srl-d. Activitatiile ce le urmaresc sunt: producerea de haine si bijuteri handmade, vanzarea obiectelor decorative ,tablouri si mobilier ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d Simmmona Simmmona Buna ziua, intentionez sa-mi deschid un SRL-D urmand ca sa realizez urmatoarele obiecte de activitate: - productia de handmade si comercializarea cu ... (vezi toată discuția)