avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNA ZIUA . DETIN CERTIFICATUL DE MANAGER TRANSPORT ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNA ZIUA . DETIN CERTIFICATUL DE MANAGER TRANSPORT MARFA SI ...

Buna ziua,

Detin certificatul de manager transport marfa si as dori un model de contract de colaborare intre societate si mine ca persoana fizica acceptat de ARR. Am contract de munca incheiat deja cu o firma pe 2 ore pe functia de manager transport si nu stiu cum sa procedez pt a putea lucra conform cerintelor arr pt inca 3 firme. Astept un model de contract acceptat de ARR .

Va multumesc

- Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule. Mulțumesc -
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:04, 11 Octombrie 2022
Bună ziua,
Ati gasit un contract de colaborare acceptat de ARR? Multumesc
Nu trebuie gasit un anumit model, ci conceput un astfel de contract acceptat de ARR.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o persoana poate fi angajata cu contract de munca ... manuelle manuelle Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu ... (vezi toată discuția)
Angajare manager transport care este si asociat luminella luminella buna seara, detin o firmă de transport marfă împreună cu soțul meu 50%/50%.El este si administratorul firmei. Dorim să obținem licența pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru servicii de manager de transport Ioana995 Ioana995 Buna seara! Intenționez sa deschid un PFA pentru a presta servicii ca manager de transport marfa unui SRL. As avea rugămintea dacă ma poate ajuta cineva ... (vezi toată discuția)