avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.Intrebarea mea este legată de programul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.Intrebarea mea este legată de programul de cadastrare ...

Bună ziua.Intrebarea mea este legată de programul de cadastrare gratuită a terenurilor.Am aflat acum că in urmă cu câteva zile s-au facut măsuratori la terenurile extravilane fără a fi anunțată .Este legal???Se poate face o plângere către primărie ??Care este termenul pentru contestație ??

Alte discuții în legătură

Problema legata de cadastrul emis de primarie in cazul unor terenuri raduvasilica raduvasilica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi in legatura cu urmatoarea problema: - primaria de care apartin a realizat cadastrele terenurilor tuturor ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ teritorial si fiscal liviu10cta liviu10cta Detin un teren extravilan la care am platit impozit la primarie de pe raza unitatii administrative respective. Dupa cca 10 ani, primesc o adresa de la o ... (vezi toată discuția)
Cadastrare gratuita Tessy Tessy Buna ziua, In cadrul programului de cadastrare gratuita intra si mansardarile la curti comune? Am un caz de o mansardare apartament la curte comuna, cu ... (vezi toată discuția)