avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastrare gratuita
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastrare gratuita

Buna ziua,
In cadrul programului de cadastrare gratuita intra si mansardarile la curti comune?
Am un caz de o mansardare apartament la curte comuna, cu autorizatie de construire, are adeverinta de existenta de la Primarie, se plateste impozit pe tot spatiul rezultat, dar nu s-a reusit inscrierea in CF pentru ca cei de la Cadastru au refuzat. Spun ca nu se poate intabula pentru ca este construita in podul comun, desi exista acceptul proprietarilor si autorizatie de construire.
Care ar putea fi rezolvarea in acest caz? Se incadreaza in programul de cadastrare gratuita?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:43, 6 Februarie 2019
cadastrarea gratuita se aplica la extravilan
Multumesc pentru raspuns.
Insa in articol se mentioneaza asa: " in prezent, activitatea de cadastrare gratuită din cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară (PNCCF) se desfășoară în mii de localități din țara noastră, potrivit datelor publicate recent de autorități. Terenurile și clădirile neînscrise până în prezent în evidențele oficiale urmează să fie cadastrate gratuit până în anul 2023."
Acceptul nu înseamnă transfer de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastrare gratuita Tessy Tessy Buna ziua, In cadrul programului de cadastrare gratuita intra si mansardarile la curti comune? Am un caz de o mansardare apartament la curte comuna, cu ... (vezi toată discuția)
Intabularea-gratuita-a-terenurilor toma st toma st Am gasit acest anunt, publicat intr-un ziar ... (vezi toată discuția)
Construire mansarda casa cu 4 apartamente geroget geroget Buna ziua! Detin un apartement intr-o casa cu 4 apartamente, din care doua apartamente la parter si doua la etaj. Eu stau la etaj, iar vecinul de langa ... (vezi toată discuția)