avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara! Va rog sa imi spuneti daca se poate ce ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara! Va rog sa imi spuneti daca se poate ce inseamna aceasta ...

Buna seara!

Va rog sa imi spuneti daca se poate ce inseamna aceasta solutie.

Este vorba despre o contestatie la executare silita

Respinge ca neîntemeiată excepţia lipsei calităţii procesuale active a contestatoarei. Admite excepţia tardivităţii contestaţiei la executare, în ceea ce priveşte motivul referitor la perimarea executării silite şi în ceea ce priveşte motivele referitoare la prematuritatea executării silite şi la prescipţia dreptului de a cere executarea silită

Daca am inteles eu bine, practic reiese ca contestatia la executare este facuta tarziu.

Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Sora mea a avut o firma, a facut un credit pe firma, pe care ... anca_magadalena anca_magadalena Sora mea a avut o firma, a facut un credit pe firma, pe care nu l-a mai putut plati si a fost executata silita. Ea a contestat executarea si a primit azi ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu ce spune decizia aceasta crapu70 crapu70 Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Respinge exceptia netimbrarii. Respinge exceptia tardivitatii. Admite,in parte, contestaţia la ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o parere. are rost sa fac apel? ignat_adi ignat_adi Am primit urmatoarea solutie: \"Respinge excepţia netimbrării, excepţia tardivităţii introducerii contestaţiei, excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)