avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sora mea a avut o firma, a facut un credit pe firma, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sora mea a avut o firma, a facut un credit pe firma, pe care ...

Sora mea a avut o firma, a facut un credit pe firma, pe care nu l-a mai putut plati si a fost executata silita. Ea a contestat executarea si a primit azi raspunsul.

Solutia pe scurt: Admite în parte excepţia tardivităţii formulării contestaţiei la executare, invocată de intimată prin întâmpinare. Respinge contestaţia la executare formulată de contestatoarea , în contradictoriu cu intimata , în ceea ce priveşte motivul de nelegalitate vizând prescripţia dreptului de a cere executarea silită, ca tardiv formulată. Respinge în rest contestaţia la executare, ca neîntemeiată. Respinge cererea contestatoarei de restituire a taxei judiciare de timbru, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătorie, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi.

Ce inseamna mai exact si ce ma sfatuiti sa faca pe mai departe, daca mai are rost sa faca apel sau nu.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:10, 4 Octombrie 2024
A formulat contestația peste termenul legal de 15 zile asta e ideea principala.Ducă nu înțelege sa meargă la un av pt a analiza situația e greu de spus daca mai are sau.nu șanse.Trebuie studiata sentința când o sa i fie comunicata,văzut dosarul cauzei etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua lamuriri va rog-explicatii incheiere vrica vrica Am facut o contestatie la executare pentru plata silita a unor cheltuieli de judecata in tru-un dosar in pretentii Urmatoarea pronuntare nu o inteleg ptrca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, azi am primit acest raspuns de la instanta, mi-au ... maria1188 maria1188 Buna ziua, azi am primit acest raspuns de la instanta, mi-au respins contestatia , mai pot face ceva? As putea sa mai aspir la un raspuns pozitiv? (Tip ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o parere. are rost sa fac apel? ignat_adi ignat_adi Am primit urmatoarea solutie: \"Respinge excepţia netimbrării, excepţia tardivităţii introducerii contestaţiei, excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)