avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna Ziua lamuriri va rog-explicatii incheiere
Discuție deschisă în Executare silită

Buna Ziua lamuriri va rog-explicatii incheiere

Am facut o contestatie la executare pentru plata silita a unor cheltuieli de judecata in tru-un dosar in pretentii Urmatoarea pronuntare nu o inteleg ptrca paratul s-a prezentat singur si nu a cerut cheltuieli de judecata uitati solutia
Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge contestaţia la executare formulată de contestatoarea ASOCIATIA DE PROPRIETARI în contradictoriu cu intimatul BOGDAN DAN, ca neîntemeiată. Respinge cererea contestatoarei de obligare a intimatului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Respinge cererea intimatului de obligare a contestatoarei la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Cu drept de apel, care se depune la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, în termen de 10 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 12 iunie 2014.
Document: Hotarâre 12.06.2014
Ultima modificare: Duminică, 15 Iunie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 17:10, 17 Iunie 2014
Instanta de judecata a respins ca neintemeiata cererea formulata de asociatia de proprietari impotriva lui BD
Totodata,instanta de judecata a respins si pretentia lui BD de a-i fi acordate cheltuieli de judecata de catre asociatia de proprietari
Daca apreciati util si necesar ,aveti dreptul sa formulati apel- in termen de 10 zile de la comunicarea hotararii
Va multumesc pentru raspuns Dar de ce ati spus ca daca mi se pare util eu am reprezentat asociatia de proprietari
In postarea initiala dv nu ati facut precizari asupra calitatii dv de reprezentant al asociatiei de proprietari
Iar acum dupa ce v-am clarificat mai multe explicatii imi puteti da?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie de la sectie politie vrica vrica Am primit o citatie sa ma prezint la data, ora, in calitate de suspect in cauza privind infractiunea de uz de fals ....,fapta prevazuta de art 323Cp In ... (vezi toată discuția)
Sora mea a avut o firma, a facut un credit pe firma, pe care ... anca_magadalena anca_magadalena Sora mea a avut o firma, a facut un credit pe firma, pe care nu l-a mai putut plati si a fost executata silita. Ea a contestat executarea si a primit azi ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o parere. are rost sa fac apel? ignat_adi ignat_adi Am primit urmatoarea solutie: \"Respinge excepţia netimbrării, excepţia tardivităţii introducerii contestaţiei, excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)