avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, azi am primit acest raspuns de la instanta, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, azi am primit acest raspuns de la instanta, mi-au ...

Buna ziua, azi am primit acest raspuns de la instanta, mi-au respins contestatia , mai pot face ceva? As putea sa mai aspir la un raspuns pozitiv?


(Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Califică contestaţia la executare ca reprezentând o contestaţie la executarea silită însăşi. Admite excepţia tardivităţii motivelor de nelegalitate care privesc caracterul de titlu executoriu al contractului de închiriere şi al contractului de fidejusiune. Respinge contestaţia la executare cu acest obiect ca tardiv formulată. Respinge contestaţia la executare în rest ca neîntemeiată. Respinge contestaţia la executare formulată prin cererea completatoare din data de 2021 prin care s-au invocat motivele de nelegalitate referitoare la semnarea contractului de închiriere şi garanţiile depuse la momentul încheierii contractului de închiriere ca tardiv formulată. Obligă contestatoarele să plătească intimatei suma de x de lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea prezentei sentinţe, care se va depune la Judecătoria Sectorului Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, )
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:20, 22 Noiembrie 2021
Cand o sa primiti motivarea hotararii mergeți la un avocat cu contestația formulată opinii se pot emite numai cand se studieze sentința si se afla ce argumente a avut instanța pt a respinge contestația dvs.
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare soluție cod civil....mai băbește b_mario77 b_mario77 Tip solutie: Respinge plângerea Solutia pe scurt: Respinge excepţia tardivităţii formulării cererii de reexaminare împotriva Încheierii nr. ... (vezi toată discuția)
Dosar de executare silită nefinalizat. cum se explică o nouă somație de executare cu o zi înainte de pronunțarea sentinței? are rost să fac o nouă contestație? Notsure Notsure Buna seara! am si eu un caz de executare silita din partea recuperatorilor de credite, mai exact poprire pe salariu. am facut contestatie invocand ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu ce spune decizia aceasta crapu70 crapu70 Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Respinge exceptia netimbrarii. Respinge exceptia tardivitatii. Admite,in parte, contestaţia la ... (vezi toată discuția)