avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Doresc sa va expun urmatoarea situatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Doresc sa va expun urmatoarea situatie Curte comuna, ...

Buna ziua,
Doresc sa va expun urmatoarea situatie
Curte comuna, cu mai multi propietari, Un apartament din cadrul imobilului este inchiriat de catre o firma care si-a montat la poarta sonerie cu video interfon, prin care permite accesul clientilor in curtea.
Problema este ca la soneria respective suna si reprezentantii firmele de utilitati /servicii (gaze, electricitate, cablu). Acest ”imprudente” au o frecventa de maxim de 1 – 3 ori pe luna.
Unul dintre reprezentantii firmei respective a inceput sa aiba o atitudine agresiva (momentan la nivel verbal), jignitoare și injurioasa la adresa celorlalti proprietari, dar si a persoanelor care fac imprudenta sa sune la interfonul instalat de firma, tipand ca este deranjat din activitate.
Persoana respectiva insista ca si ceilalti propietari sa isi monteze sonerii la poarta.
Dorim sa stim daca in Romania exista in acest moment legislatie in care un propietar sa fie obligat sa isi monteze sonerie la poarta. De asemenea, vrem sfaturi privind modul in care trebuie abordata problema legata de agresivitatea unui astfel de individ.
Va multumesc si astept raspunsuri la subiectul prezentat.

Alte discuții în legătură

Persoana care deranjeaza octaviananghel octaviananghel Buna seara, Va expun o problema de care ma lovesc de vreo cateva zile si anume. Eu locuiesc la casa si am instalata o sonerie adica butonul soneriei la ... (vezi toată discuția)
Curte comuna: drepturi si obligatii nitzu88 nitzu88 Buna seara, Am si eu o problema cu vecinul meu, pe care am incercat sa o ignor prin premisa \\\\"lasa de la mine\\\\", dar vad ca nu prea ... (vezi toată discuția)
Reclame in usa acces apartament EugeniaG EugeniaG Buna ziua Ne confruntam cu urmatoarea problema: o multime de furnizori, firme, isi fac reclama atarnand in clantele usilor, ori bagand in deschizatura usii, ... (vezi toată discuția)