avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum afli daca ai cazier ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum afli daca ai cazier ?

aqum un an de zile am injurat fata comandantului de politie si nea amendat q 5 mil am fost 4 baieti ..... aflu k a 2 zi am fost chemati la sectie si ne-a loat amprente :sorry: nea facut poze ka la puscarie si defapt noi nu am facut nik grav.. qum aflu da k am cazier k imi este teama k nu mai pot face scoala de soferi :sorry: si da k pot face ceva sa scap de amenda ?
Cel mai recent răspuns: id_valy , utilizator 13:44, 14 Mai 2014
daca vrei sa stii ca ai sau nu mentiuni in cazierul judiciar, asoliciti unul de la "biroul cu pricina" si te convingi...;)
faceti o cerere la serviciul eliberari caziere - din localitatea dvs. Acolo vi se elibereaza cazierul fiscal contra unei sume modice - 10 lei (era parca) . Si asa vedeti ce scrie in cazier.Insa fatul ca ati fort chemat si amprentat nu inseamna obligatoriu cazier.
Ca sa aveti cazier , trebuia sa fiti condamnat. De amenda nu puteti scapa, deoarece trebuia facuta contestatie la procesul verbal in maxim 15 zile.
monya a scris:

faceti o cerere la serviciul eliberari caziere - din localitatea dvs. Acolo vi se elibereaza cazierul fiscal contra unei sume modice - 10 lei (era parca) . Si asa vedeti ce scrie in cazier.Insa fatul ca ati fort chemat si amprentat nu inseamna obligatoriu cazier.

Imi pare rau ca trebuie sa va contrazic , cazierul fiscal se obtine de la Finante. Intrebarea se referea la cazierul judiciar si nicidecum cel fiscal.
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2010
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
Cazierul judiciar se elibereaza de catre politie in urma depunerii unei cereri de eliberare cazier.

Alte discuții în legătură

Dosar penal pt furt calificat din hypermarket misterangel misterangel buna ziua,am si eu o mare problema...eu cu prietena mea am fost recent intr-un hypermarket din oras,unde am facut niste cumparaturi,dar printre altele am ... (vezi toată discuția)
Am dosar penal viorel85 viorel85 In urma cu vreo 6 ani, dintr-o mare prostie am savarsit un furt dintr-un supermarket si ca atare am fost dus la sectie ,m-i s-au luat amprente,declaratii,iar ... (vezi toată discuția)
Cazier marinik marinik am spart o data un geam la o masina si aceea persoana a facut plangere am fost chemat la sectie mi.au luat amprentele si mi.au facut poza cum pot sa aflu daca ... (vezi toată discuția)