in calitate de vecin si proprietar , subsemnata am semnat formularul denumit < acordul proprietarilor invecinati> pentru deschiderea unui punct de lucru al unei societati , iar ulterior , datorita zgomotului produs si disconfortului creat, am retras acordul in cadrul intalnirii dintre presedintele Asoc de Proprietari, reprezentantul societatii si subsemnata , semnand toate partile un proces verbal.
Acum doresc ca acest Instanta sa declare acest acord (care a fost utilizat in procedura de la ONRC ) ca fiind nul (sa se constatate nulitatea absoluta a acestuia , dar si cea relativa, dat fiind faptul ca am aflat ca activitatea desfasurata la acest punct de lucru este considerata ca fiind producatoarea de zgomot si ar fi trebuit sa fie desfasurata in cladiri separata . As dori sa stiu cum sa procedez ca sa se constatate nulitatea acestui act juridic (acordul vecinilor si al Asoc de Proprietari) si cum sa procedez ca sa fie inchis punctul de lucru al respectivei societati!
Buna ziua, acordul nu este nul pentru motivele relatate de dvs. De asemenea, nu puteti sa va retrageti un acord care a produs deja efecte juridice. Aveti posibilitatea de a face sesizari la politie ori de cate ori societatea tulbura linistea.
Cum pot proceda atunci ca sa se inchida activitatea acestui punct de lucru.
Mentionez urmatoarele:
- legat de ACORD , Asociatia nu detine nici cerere din partea proprietarului , nu detine niciun exemplar al acestui acord in original , nu exista avizul Comitetului executiv si nu exista nici in evidenta si registrele acestei asociatii.
- acordul meu in calitate de vecin cu cea mai mare suprafata invecinata
-firma in cauza nu a respectat acordul , in sensul ca pe acesta era trecut un singur tip de activitate , un singur cod CAEN , ulterior, in mai putin de 1 an , a declarat inca 15 tipuri de activitati la acest punct de lucru si la ora actuala mai are inca 3 tipuri de activitati.
- exista articolul care prevede ca la parterul blocurilor nu au voie sa functioneze unitati de productie care produc disconfort, zgomot si vibratii. Aplicarea acestui articol intra in atributiile DSP.