avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Persoana juridică nu vrea sa semneze foile de parcurs ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Persoana juridică nu vrea sa semneze foile de parcurs la rubrica ...

Persoana juridică ( institutie de stat) prin reprezentantii ei (director tehnic,revizor tehnic,inginer parc auro) nu vrea sa semneze foile de parcurs la rubrica starea de funcționare a autovehiculului dar vrea sa semnam noi...in afara de CIZ -ul zilnic,nu putem face ca pe poarta unității nu putem iesi fara foaie de solicitare daca avem suspiciuni de probleme grave la autovehicul..
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2022
CriTin, utilizator

Alte discuții în legătură

Semnarea foilor de parcurs in institutiile publice ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua ,lucrez intr-o institutie publica unde foile de parcurs transport persoane am inteles ca sint obligatorii. Sint incadrat ca si Consilier,ne avand ... (vezi toată discuția)
Pontaje oxigen011 oxigen011 Lucrez la o companie de stat ce detine autotovehicole, emit foi de parcus, fac pontaje si merg chiar si in cursa.De mai multe ori datorita lipsei de personal ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare? adriana m adriana m Buna ziua,sfatuiti-ma ,va rog,cum sa fac: 1,Sotul meu este angajatul firmei pe postul de ing.automatizari,face montajul si automatizarea liniilor industriale ... (vezi toată discuția)