Buna ziua,
Va rog mult de tot sa ma ajutati....avem o angajata care a fost in concediu medical de sarcina si lauzie din iunie pana in oct. 2009. Si sincer va zic ctb mele nu cred k au pus bine baza de calcul.
Va rog mult de tot sa imi precizati si mie dc exista si care este formula de calcul pentru baza de calcul a indemnizatiei de asigurari sociale de sanatate si zilele baza de calcul (care tb trecute pe concediu medical)......nu tb sa aiba aceeasi valoare in fiecare luna???
Tb sa completez corect concediile altfel nu ne recuperam banii de la FNUASS.
va multumesc mul de tot
baza de calcul: ultimele 6 luni,( nr de zile lucratoare din luna, concediu de odihna etc, fara invoiri si zile fara plata): sume: total venit brut impartit la 6.
Pe concediile medicale trebuie sa apara aceeasi baza de calcul , fiind continuare..
Va rog mult dc se poate sa imi semnalati si mie unde gresesc....k nu imi dau calculele.
Angajata a intrat in concediu de maternitate in iunie pana in oct dupa cum am precizat
Veniturile brute(total drepturi de pe stat de salarii) din ultimele 6 luni ale angajatei (dec-mai) sunt: 2105,1380,1380,1380,1380,1380.
Zilele le-am calculat din dec pana in mai =123 zile
si am calculat in felul urmator:
baza de calcul a indemnizatieide asig soc de sanatate=(2105+1380+1380+1380+1380+1380)/6=1500,83 (1501)
media zilnica = 1501/123 zile=12,20
cuantumul indemnizatiei=12,20*85%*20 (presupun 20 zile lucratoare in luna respectiva)=207,4 e eronatttttttt nu? k e prea putin
k nu are acum
va rog dc se poate sa imi precizati unde gresesc, nu mai impart la 6 veniturile?
Concediu prenatal
iulian1983
Buna seara ,imi cer scuze pt asemanarea subiectului meu cu un altul insa as vrea un raspuns concret pe cazul meu deoarece am avut un conflict de idei sa zicem ... (vezi toată discuția)