avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua dragii noștri . Începând cu 2018 mama mea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua dragii noștri . Începând cu 2018 mama mea a lucrat ...

Buna ziua dragii noștri . Începând cu 2018 mama mea a lucrat in UK. un total de 3,5 ani. Pana in 2022 februarie.In Romania are 20 ani lucrați . Acum ea are 60 ani . va rog sa mi spuneti daca poate sa beneficieze de pensie comunitara alaturi de cea legala de varsta pe care o va primii in Romania ce demers trebuie realizat ca sa intre corect in posesia acestui drept ? .Aici are ajutorul de somaj intrucat este bolnava de inima . Poate face transferul somajului in Romania ? Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Cumul vechime lucrata in strainatate cu vechimea din romania. gigione01 gigione01 Am lucrat cu acte timp de 5 ani in UK. In UK trebuie sa ai minim 10 ani lucrati ca sa beneficiezi de pensie la limita de varsta. 1. Daca am lucrat doar 5 ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala - varsta 60 Crina89 Crina89 Buna ziua Mama mea e bolnava de astm de mai multi ani si are probleme si cu inima (tensiune mare). A facut o consultatie la cardiolog care i-a sugerat ca e ... (vezi toată discuția)
Daca anglia nu mai e in ue mai beneficiez de indemnizatia de ... Maria434 Maria434 Daca anglia nu mai e in ue mai beneficiez de indemnizatia de crestere copil? (vezi toată discuția)