avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, In perioada arestului la domiciliu,dupa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, In perioada arestului la domiciliu,dupa prelungire ...

Buna ziua,

In perioada arestului la domiciliu,dupa prelungire masura preventiva la 30 zile, cand si unde se poate depune cererea pentru deplasare si participare la orele de munca? Inca nu am facut contestatie la prelungirea masurii. Va rog spuneti-mi ce pot face pentru a putea primi permisiunea de a merge le munca?
Cel mai recent răspuns: Victoria Gabriela , utilizator 20:05, 14 Iulie 2022
Buna ziua, trebuie sa faceti cerere in temeiul art 221 Cpp la judecătorul de drepturi şi libertăţi, judecătorul de cameră preliminară sau instanţa de judecată prin care sa solicitati modificarea obligatiilor impuse in sensul celor de mai sus, cererea o puteti face de indata personal sau prin avocat, daca nu va descurcati intrucat trebuie sa indicati in concret solicitarile dvs prin raportare la textul de lege incident.
Multumesc tare mult.
Cerere pentru munca poate fi facuta concomitent cu contestatia la masura preventiva?
Separat, daca nu ati cerut la prelungire.
Multumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestarea la domiciliu Robertgj Robertgj Buna ziua,am si eu o nelamurire cu privire la arestarea la domiciliu.Este privativa de libertate sau neprivativa de libertate? (vezi toată discuția)
Arest in domiciliu oltul oltul care sunt conditiile aplicarii arestului in domiciliu? (vezi toată discuția)
Arestul la domiciliu denisa123 denisa123 Buna ziua! Imi puteti spune si mie va rog mai exact ce inseamna arestul la domiciliu, care sunt conditiile ce tb indeplinite, daca se executa si in regim ... (vezi toată discuția)