Va salut! Vin cu urmatoarea problema. Sunt taximetrist,si acum 3 saptamani am luat o clienta,care la un semafor unde oprisem,s-a hotarat sa coboare. A deschis usa spate dreapta ,iar in acel moment venea un biciclist spre semafor care a franat puternic.Masina nu a fost lovita,dar bicicleta era pe jos,el ramanand in picioare.Am intrebat daca totul e ok,a dat afirmativ din cap,iar clienta coborand a spus ca ramane ea sa rezolve problema(probabil simtindu-se vinovata) Dupa 3 saptamani am fost chemat la politia rutiera si mi s-a retinut permisul pt plecarea de la locul accidentului.Din cate am inteles tipul s-a dus la spital si a declarat ca a avut un incident cu o masina,cei de la spital fiind obligati sa cheme politia.Tot din cate am inteles a avut o contuzie la deget. Politia l-a trimis la medico-legal si se asteapta rezultatul de acolo care probabil va fi zero zile spitalizare.Intrebarea mea este ce sanse sunt sa-mi schimbe dovada fara drept de circulatie intr-o dovada cu drept de circulatie pana la solutionare sau la venirea rezultatului de la iml,care cica dureaza destul de mult,Eu din meseria asta castigandu-mi traiul nu mai pot lucra acum.Va multumesc!,
Este dreptul dvs sa solicitati, exista cazuri in care s-a prelungit.
Cu raportul de expertiza medico-legala, s-ar putea sa aveti surprize, 1-2 zile de ingrijiri medicale se dau foarte usor si riscati sa fiti trimis in judecata si condamnat.
Pentru celeritate si o aparare eficienta, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.