avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Absolventa facultate fara licenta, insarcinta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Absolventa facultate fara licenta, insarcinta

Buna ziua! Am terminat facultatea fara examen de licenta in data de 02.06, examenul de licenta o sa il dau in iarna, sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii septembrie, am fost la ocuparea fortei de munca ca sa vad daca pot beneficia de somaj si mi s-a spus nu deoarece nu mi-am luat examenul de licenta. Ce pot sa fac ca sa primesc indemnizatie de crestere a copilului sau CCC?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2022
Lorena2000v, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lorena2000v , utilizator 12:38, 14 Iulie 2022
Bună ziua,

Mai mergeți o dată, au dreptul la ajutorul de șomaj și absolvenții fără licență. Aveți aici detalii:
www.avocatnet.ro/articol_580...

La întrebările legate de concediul de maternitate și indemnizația aferentă CCC găsiți răspunsurile aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Multumesc!
“prin absolvent al unei instituții de învățământ se înțelege persoana care a obținut o diplomă sau un certificat de studii, în condițiile legii".
Eu am o aveverinta de la facultate pe care scrie ca am absolvit fara examen de finalizare a studiilor universitare, deci ma incadrez la absolvent?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu iau licenta exista riscul sa nu mai beneficiez de indemnizatie pentru ccc? karynutzik karynutzik in cazul in care nu iau licenta exista riscul sa nu mai beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului? (vezi toată discuția)
Mama studenta - indemnizatie pentru cresterea copilului octyta octyta Buna ziua! Numele meu este Octaviana si sunt insarcinata in 6 luni! In prezent sunt studenta la zi in anul 3 de facultate (este acreditata) iar licenta o voi ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil alinasavin alinasavin Am angajat o studenta, in ultimul an, cu data de 01 februarie 2006. A terminat facultatea dar nu si-a dat licenta. A ramas insarcinata urmand sa nasca in ... (vezi toată discuția)