avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Lucrez in invatamant si vreau sa imi iau un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Lucrez in invatamant si vreau sa imi iau un an scolar ...

Buna ziua!
Lucrez in invatamant si vreau sa imi iau un an scolar concediu fara plata. Care sunt pasii si conditiile?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 15 Iulie 2022
De când lucrați în învățământ?
2014
Puteti beneficia, doar în condițiile menționate de ccm aplicabil sau de HG 250/1992.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de suspendare/intrerupere a raportului de serviciu smart_flor smart_flor Buna ziua, as dori sa stiu daca pot beneficia de suspendarea temporara a raportului de munca cu angajatarul meu, in conditiile in care sunt cadru didactic ... (vezi toată discuția)
Concediu nunta in invatamant Marissa87 Marissa87 Buna ziua, eu lucrez in invatamant (educatoare la o gradinita cu program prelungit) de 3 ani si pe 8 iunie voi avea cununia civila. Vroiam sa stiu daca voi ... (vezi toată discuția)