avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme vecini

Buna ziua....De trei ani am probleme cu vecinii cu muzica...galagie....tipete si urlete si m am decis sa i dau in judecata ..... pot solicita Politiei procesele verbale de contraventie emise pe numele vecinilor in urma sesizarilor mele la 112
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2022
moss, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:22, 15 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De putut, puteti sa le solicitati, dar nu cred sa le si primiti.
In functie de anunturile telefonice facute de dvs. puteti mentiona acele date, iar instanta, daca va considera necesar le va solicita de la politie.
am solicitat si de la sts apelurile mele catre 112 din anii 2019,,,,,2022 dar fara a da data exacta,,,nu mi am notat nu am crezut ca voi ajunge in acest punct
va multumesc pt ajutor
Problemele legate de zgmote,diferende intre cetateni care nu sunt de natura sa aduca atingere vietii nu sunt de competenta serviciului de urgenta 112
Puteti solicita ca proba in instanta,ca aceasta sa solicite oficial politiei sa comunice documentele pe care le apreciati utile si necesare in sustinerea punctului dv de vedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini insuportabili, violenti catalinrcd catalinrcd De 2 ani familia mea este deranjata de locatarii apartamentului de deasupra noastra. S-a mutat un individ la sfarsitul anului 2020 si locuieste aici cu iubita ... (vezi toată discuția)
Salut, de aproximativ doi ani ma confrunt cu niste vecini (parinti+3 ... anonimanonim1 anonimanonim1 Salut, De aproximativ doi ani ma confrunt cu niste vecini (parinti+3 copii pana in 4-7 ani) care fac constant galagie (cu precadere in afara orelor de ... (vezi toată discuția)
Probleme muzica si galagie cu vecin tetino tetino Buna ziua, Am si eu o problema la care sper sa-i gasesc rezolvare si cu ajutorul dvs. Am un vecin (un pusti)mare meloman , mai ales dupa orele 22.00. I-am ... (vezi toată discuția)