avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua Spuneți-mi,vă rog,cum se interpretează ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua Spuneți-mi,vă rog,cum se interpretează pasajul: ...

Bună ziua
Spuneți-mi,vă rog,cum se interpretează pasajul:
”îndeplinesc, conform legii, conditiile pentru a solicita pensia anticipata partiala ........daca nu indeplinesc conditiile de a solicita pensia anticipata partiala,”
extras din acest paragraf:
”(5) Angajatorii care incadreaza in munca, potrivit legii, someri care, in termen de 5 ani de la data angajarii, indeplinesc, conform legii, conditiile pentru a solicita pensia anticipata partiala sau de acordare a pensiei pentru limita de varsta, daca nu indeplinesc conditiile de a solicita pensia anticipata partiala, beneficiaza lunar, pe perioada angajarii, pana la data indeplinirii conditiilor respective, de o suma egala cu valoarea indicatorului social de referinta in vigoare, acordata din bugetul asigurarilor pentru somaj”
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua spuneți-mi,vă rog,cum se interpretează pasajul: ... Mircea Șuta Mircea Șuta Bună ziua Spuneți-mi,vă rog,cum se interpretează pasajul: ”Angajatorii care incadreaza in munca, potrivit legii, someri care, in termen de 5 ani de la ... (vezi toată discuția)
Art 85(5) legea 76/2002 oanamica oanamica Buna ziua, subiectul intrebarii mele il constituie conventia incheiata intre angajator si AJOFM cu privire la acordarea subventiei descrise in art 85(5) din ... (vezi toată discuția)
Beneficii angajator pentru angajare somer svf10 svf10 Buna ziua,as dori sa stiu si eu dc un angajator vrea sa te angajeze in ultima luna de somaj ce beneficii are? Multumesc. (vezi toată discuția)